Sauna & tangas

Ada tak ibu2 mcm saya..lepas bersalin tak sempat nak urut..tak sempat nak bertungku...tak sempat bertangas? baby saya dah 6bulan..bru ni sy dpt bertangas + bersauna... Selesa sgt rasa badan...segar... Period mula turun.. peluh jgn cerita.. puas sgt ... Sy bertangas guna herba.. buat straight seminggu hilang rasa kebas2 kaki tangan ... Susu pun menitik2... Paling best sakit kepala hilang sbb baby selalu bangun malam... ♥️ Tak rugi sy beli sauna ni...

Sauna & tangas
1 Balas

Alhamdulillah.. Good for you! Suka tgok mommies yg pandai jaga diri..