Sauna bagus ke untuk iktiar hamil? Tengah plan nak kuruskan badan

Hai semua boleh tolong jawab persoalan saya ni😅 saya baca google lelaki tak sesuai bersauna, cuma part wanita ni saya ragu2 sikit boleh atau tk huuhu

6 Balas

Cuba awak follow Dr Raihana (Founder Susu Efferty - Ramai yg dah berjaya hamil) Dr Rai bagitau, sauna bagus utk TTC.. sebab akan buat peredaran darah dlm badan mengalir lancar & bantu utk matangkan telur.. nak tahu lebih detail & tepat, sila laa cari VD Dr Rai kat tiktok.. Dr Rai ada explain berkenaan sauna utk TTCian 😇

1y ago

yesss betul! sy ikut 💯 dr rai punya tips.. selebihnya doa & tawakkal... sauna boleee utk perempuan, lelaki tak elok..