Potty Train Umur anak 2 tahun

Hai semua! Boleh kongsi mcmana ajar anak tanpa pakai pampers dan dia boleh menggunakan tandas sendiri. sebab saya agak tertekan bila family mertua agak push dan membandingkan dulu anak2 mereka 2 tahun dah boleh ke tandas tanpa pakai pampers sendiri. 😩 terima kasih..#pleasehelp #bantusharing #firstmom

3 Balas

ada sy baca 10 minit skli ajk ke toilet . tp sy ank dah 2 tahun, sy takde ajar pn lg . tunggu die 3 ke 4 tahun nanti lah .. dorg push² bkn dorg jaga pn