Air ketumban banyak bahaya ke tidak

Hai semua ..bahaya ke air ketumban banyak..20 hariblan ni baru saya minum air gula ..risau plak ..masa check baby kepala baby dh kebawah dalam sistem baby dh 29 minggu ..ada sesiapa tahu macam mana nk kurangkan air ketumban dan nk elakkn dari sangkut air gula .. # #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #sayangbaby

1 Balas

Nak kurangkan air ketuban tu tak pasti pulak mcm mana 😅 kalau tknk sangkut gdm, elakkan manis2 seminggu sebelum minum air gula