Ingin tahu

Hai semua. Baby saya baru sebulan 14 hari. Dekat muka dia penuh dgn biji putih tu. Mcm mana nak hilangkan dgn cpt ya? Ubat cream apa yg patut saya beli?

Ingin tahu
7 Balas

guna lotion baby biasa je.Dia mmg mcm tu sis . Kdg2 sbb faktor panas so naik ruam.Anak saya pun mcm tu .Saya just sapu lotion nnti lama2 baik sendiri .

Kalau puan maksudkan bintik2 mcm ni. Ini doktor kata milia. Akan hilang sendiri nanti. Jangan picit2. Biar je. Lama lama akan hilang sendiri

Normal la tu, baby saya pun ada. Jangan guna apa apa takut nanti jadi lain, kulit baby ni sensitif

Masa anak saya newborn pon banyak bintik2 putih ni. Saya tak letak ubat pape. Lama2 dia hilang sendiri

7mo ago

Lama tu berapa lama sis? Baby saya penuh satu muka. Lagi lagi kalau kena panas nampak ketara sgt.

sabar mama..nanti akan hilang sendiri..anak Sy hari tu 1bulan lebih baru hilang

nanti dia hilang sendiri, 😁 kulit baby belum sesuai dgn suhu dan cuaca

cuba try guna snowy whitee lotion tuuu