Bantu please!

Anak saya ada biji-biji tu dekat muka. Nak tanya ibu-ibu yang berpengalaman, macam mana ya nak hilangkan? #firstmom

Bantu please!
6 Balas

Salam mummy. Kalau tak silap tu, milia. Macam jerawat baby lah. Tapi jangan picit tau! Anak saya pernah kena masa baby. Mummy just lap dengan air biasa je and make sure bahagian tu kering. Ni akan hilang sendiri bila baby dah berusia sikit. Baca sini tau https://my.theasianparent.com/bintik-putih-di-muka-bayi/

muka ank sya pun tumbuh mcm ni. geram je syaa.. nk je sya picit... xtau lah sejak dua menjk ni muka ank jadi naik jerawat mcm ni. sma sngt..

Saya guna cream extra soft baby sebamed je. sapu setiap kali lepas mandi. Kalau naik ruam pun boleh hilang🥰

anak saya ada naik sebijik haritu bawah mata. saya sapu cream aveeno utk baby. 2-3 hari dah hilang

saya pakai Cetaphil baby wash..hilang bersih kulit anak

Anak saya dah hilang sikit2