anak 10bulan cirit birit.. tips?

Hai semua.. Ade tips x utk hilangkan cirit birit anak 10 bulan? Anak sy dh msuk 4 hari cirit.. Dh jumpe doktor 2x, still x ok.. Cirit die xkerap, ade lah cm 5jam sekali.. Poopoo sikit je.. Mkn & main aktif.. Tp time poopoo die menangis..

1 Balas

Itu biasa, mungkin ada alahan dgn susu. Anak saya macam tu juga. Mungkin ada pencemaran. Lama-lama dia ok. Cuma banyakkan bagi air kosong

5y ago

Pengalaman saya anak saya dlm 4 hari -7hari. Baik puan jumpa doktor. Bimbang ada sebab lain