Berat Beby

Hai semua. Ade tak dlm ni 28 week berat beby 2.7kg? Normal x ye? Risau pulak

48 Balas

Jaga makan ye mummy.. Baby besa tu.... Sy 27 week berat bby 1.5kg pon doktor da bising... Bukan apa... Doktor2 ni kebyknnya Kalau boleh nak mummy2 semua bersalin secara normal.. Kalau di izinkan... Lagi 1, baby cepat membesar bila da cecah 34 week keatas...

Ehhh rasanya x normal sis, sbb sy refer mana2 pregnancy apps, kalau 28 weeks, dalam 1kg lebih sikit je. Doktor x de ckp pape ke sis ? X kan doktor x de inform. Berat banyak tu mcm baby dh cukup bulan

Saya dah 32weeks berat baby 2kg. Then pergi scan, doktor kata normal. Tapi bila dok sembang dgn org yang lebih berpengalaman lah katakan. Dia kata baby 2kg kecik sangat. Halah halah halah 😒😒

4y ago

Sy 32w bby 2.12kg, normal. Ikt growth chart dia.

Baby bambam ni 😁 Sma mcm anak sy lahir2 klua 4.2kg mmg semangat tgk pp n lengan dia.. Sy xde gdm.. Mgkin msa mgandung sy asyik nk makan je

Sy 29weeks berat 1.7kg doc kata besar sikit klu ikut graf over... Mcm 32weeks...next week moniter scan lg... Sy ada gdm mkan ubat

Itu normal...sbb mse scan xbpe accurate bcaan dy...sy mse 28w BBY berat 2.3kg after delivery bb on 385d berat 3.03kg

Sy scan 36w 2.8kg.. ank sblm ni scan last 3kg lebih tp keluar 2.5kg...dr ckp apa2 x ms scan berat baby?

Besar bby awak tuu.. Saya 27weeks berat bby baru 1kg 65g.. Semoga awk dn bby sihat selalu.. 😍

4y ago

Lebih kurg lah kita

Sy scan 33w berat baby 2.20kg..dokter xckp pape.cuma cakap perut elok comel x besar😅

waaauuu..brt nye bby awak...cnfrm nti ckup due kna ceaser...sbb bru 28week dh 2.7kg...