Pembawakan

Hai semua, ade ke ibu2 yg pregnant alami pembawakan sampai tengkuk jd gelap, ketiak, celah peha, miss v pun jd gelap 😭😭😭 lepastu naik biji2 isi lebih kat badan..nnt blh hilang ke?

4 Balas

sama sis , paling ketara celah peha dgn ketiak tu . setiap kali tengok rasa malu , tapi husband tk pernah tanya kenapa , syukur sangat , dia pun faham even ni first pregnancy saya . hari2 saya tonyoh dgn toner bagi hilang daki je tpi still gelap

8mo ago

sama lah sis, sya pun mcm tu hari" toner but still gelap

Saya mcm sis.. Pembawakkan baby msa tu pregnan dlm 3 bulan xsilap.. Tengkuk jd hitam n blkg bdn jd kulit kering..nanti Lama2 dia hilang sndri sis tnpa sedar hahaa

Sama! Memula terus rasa insecure tu semua. In shaa Allah lepas bersalin dah kembali normal. Tapi slow slow.

normal. nanti akn hilang but at the same time , sis kena juga rajin2 bersihkan kawasan Tu.