Cara mudah tidurkan bayi

Hai semua ..Ada tak tip IBU IBU bagi Anak tidur sendiri tanpa dodoi atau mengempeng Susu..dah Nak start kerja risau Nanti dengan pengasuh susah Nak jaga kalau tak biasakan awal awal...tq in advance

3 Balas

kalau saya bagi bedung, dan puting pacifier, sy biasakan dia tidur tanpa saya,.lps je saya df n bagi susu botol bila die tido sy letak terus die dlm babycot or tilam n dia akan tido lena sndiri

follow fb baby language sis.... saya 1st mom banyak belajar dari fb tu....

Cuba tengok TikTok cara orang sleep train anak