Air ketuban leaking weeks 13

Hai, semlm air ketuban sy leaking.. sy terus pergi emergency.. bila scan air ketuban dah tinggal sikit.. bila dah test apa semua doc ckp infection tp doctor ckp risk to miscarriage 😔 boleh suggest tak macam mana nak naik kan balik air ketuban ni? sy nk ikhtiar sebaik mungkin sbb heartbeat baby still ok terima kasih ❤️

5 Balas

macam mana nak tau air ketuban leaking?

9mo ago

lps tau ada air yg byk kluar dari faraj terus p emergency n doc scan dr situ tau air ketuban level bp