confiuse ?

hai selamat tengahari mommy² , nak tanya sikit saya ada masalah miss v gatal dan saya pakai feminine wash jenama SP8 oat + seaweed tapi still gatal² .. ada tak mommy² yang ada prob mcm saya ?? any suggestion .. second problem : ada tak mommy yang ambil pil kesuburan ?? saya dah ikhtiar mcm² tapi still tak ada good news lagi ..

2 Balas

Pncuci paling ok adalah air biasa.. xpyh pkai fem wash pn xpe. Miss v mmg akn ade certain smell. Try to stop using fem wash dlu dn just use normal warm water. Hope this helps..

Saya guna air panas campur dengan garam sikit..pastu cuci bersih2...sometimes guna feminine wash juga..