hai ibu ibu

hai selamat malam ibu2. saya cuma nak tanya pendapat. skrg saya mngndung 4bulan anak kedua. dan skrg saya juga dlm proses penceraian. insyAllah lg smggu lebih saya dan suami akan ke mahkamah utk proses ini melalui fast track. mohon doa semua. soalan saya, emosi saya tganggu mcm mana nak kembalikan semula supaya saya lebih bersemangat. tq ibu2.. #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Allahuakbar sis! Yakin, Allah hanya uji hambaNya mengikut kemampuan hambaNya itu. Allah xkan uji di luar kemampuan kita. Yakin, banyak lagi kebahagiaan yg Allah nak bagi kat sis selepas ni. Redha dan sabar sis. Bykkan selawat dan zikir utk tenang. Fikirkan ank dalam kandungan. Sy turut bersimpati. Tapi sy yakin sis kuat!! Allah ada!! Innallah ha ma'assobiri. Sesungguhnya Allah bersama dgn org yg sabar. Sayang sis❤️

"Dengan mengingat Allah hati akan menjadi tenang". Fikirkan yang sis mahukan kehidupan yang bahagia & terbaik bersama anak-anak.