Overthinking( first time jdi mommy after 4years menunggu)

Hai.. sekarang sy da masuk 6 minggu tpi still ada spotting bila baca ada kata normal ada kata tak normal dah jumpa dr , dr ckp itu normal sbb di masih proses penempelan .. ada tak yg macam sy skrg ni 🥲 di hantui kerisauan .. bila la spotting ni nak bhnti

1 Balas

spotting implantation hanya 2 ke 3 hari je. tu pon setitik besar duit seposen. kalau dah lama anddd 6w bukan lagi implantation. boleh pegi 2nd klinik utk dptkan ubat kuat rahim and kena total bedrest. jgn bangun kecuali ke toilet sehingga spotting stop.