Pregnant 9 minggu

Hai. Saya tengah mengandung 9minggu. Boleh ke kalau nak kakan gaviscon?perut selalu rasa berangin tak selesa setiap tengah malam.

2 Balas

Nasihat saya, Sepanjang pregnancy adalah lebih baik kalau awak dapatkan nasihat dr doktor sebelum nk ambil ubat2an / vitamin / supplement ye 😬 Demi menjaga keselamatan awak & juga baby dlm kandungan.

3y ago

Terima kasih ye sis 😊

Klu boleh kurang kn ubat2..try cntrol mkn mcm org gstrik..mnum susu kmbing sblm tdo..jgn mnum susu tme prut ksong..klu truk sgt angin..boleh mkn ubat gstrik..tp y doc bg nye.

3y ago

Terima kasih ye sis 😊