Spotting pada hari subur

Hai, saya takpregnant. Nak tanya je, saya punya expected hari subur tu mungkin hari ni tapi tiba2 ada spotting pulak masa maghrib tadi. Baca ada doktor kata, normal ada spotting bila kita subur, tapi saya nak tanya perlu ke saya mandi wajib? Ke solat je mcm biasa? Tolonggggg. Puas cari merata article takde jumpa pulak pasal ni

1 Balas

Warna dia mcm mana? Kalau kuning/keruh tak perlu. Kalau darah merah datang dulu baru dikira haid dan perlu mandi. Ada dalam website muftiwp. Awak search je pasal darah haid/ cecair haid kat website tu. Boleh try baca sini jugak. https://akuislam.com/fekah/haid-dalam-islam/