Spotting ( tapi sikit je ) 6weeks2days

Hi mommy , nak tanya . Normal ke spotting ( coklat cair ) sikit jee . Tapi takde sakit perut langsung ? Risau pulak . First time nak jadi mommy ni 🥲 #firsttimemom #preggymom

4 Balas

sy masa mgu ke 10 ada spotting 3 hari, sy pergi klinik swasta & request ubat kuat rahim. Sy ada pengalaman keguguran sebelum ni, jadi utk kali ni sy lebih berjaga-jaga. Sekarang alhamdullah baby dh masuk week 12.

kadang² fasa menempelan.. saya pernah jadi.. spotting coklat cair dlm 2hari ja.. sikit jaa dia kluar waktu nak kencing... saya bnyakkan bedrest laa.. mkn folic asid.. skrang dah okay.. dah masuk 14w

kalau was was pegi cek ye. sbb saya ada spotting dulu msti doctor cek masukkan mulut itik. tp bawah 12weeks tk sure

better bykkan rest