Bawah Pusat

Hai . saya takda pengalaman dan saya baru lpas keguguran . Masa tu baru je lagi , belum sempat jadi apa2 . Lepas saya bersih *takda keluar darah* Saya mmg sakit perut kawasan bawah pusat . Sebenarnya dr hari pertama keluar darah . Saya da jumpa doktor , dan da scan atas bawah . Alhmdulilah tkda ap2 dan saya berpantang juga . Dan kira da sihat selpas tu . Tp sejak2 berapa hari ni , saya rasa balik dikawasan bawah pusat tu . Cuma kdg sakit kdg lebih kepada tak selesa . Agak2 ada sapa pernah lalui dan tahu tak ? Cadang kalau masih rasa mcm ni bulan dpan nak prgi hospital swasta pula .

1 Balas

Ada kemungkinan Rahim nak kecut sis.. Atau ada masalah lain. Blh jumpa doc nnt.

5y ago

Ouh . Sebab saya ada minum air sejuk dan byk bjln . Sejak tu sakit perut . pape pun terima kasih . Kalau masih sakit lg smpai hujung bulan ni . Mmg akan ke hospital lg utk check