minyak kelapa dara

Hai.. saya sekarang sedang hamil 30minggu.. means 7 bulan lebih. betul ke MKD boleh membantu memudahkan bersalin? Bila waktu sesuai ye utk sy consume minyak kelapa dara? Mcm mana cara pengambilan? Kena minum ke? Dan boleh suggest x minyak kelapa dara brand apa yg best? Tq

2 Balas

Sy da telan start 6bln lg...tpi bile da msk 8bln ni..tk trtelan rasenye😂😂😆 loye plak rase huhuhu...telan tu ok lg...bau tu adoiii

4y ago

Brand dato alif syukri tu je