minyak kelapa dara

Hai.. saya sekarang sedang hamil 30minggu.. means 7 bulan lebih. betul ke MKD boleh membantu memudahkan bersalin? Bila waktu sesuai ye utk sy consume minyak kelapa dara? Mcm mana cara pengambilan? Kena minum ke? Dan boleh suggest x minyak kelapa dara brand apa yg best? Tq

2 Balas

Actually skang dah boleh start consume. Senang bersalin tak tau la sy. Tapi bagus utk kulit baby, rambut baby, n mommy plak takkan ada sembelit.

4y ago

Sy dulu minum setiap hari 2sudu besar. Benefit yg sy experience, takde sembelit la.

Sy da telan start 6bln lg...tpi bile da msk 8bln ni..tk trtelan rasenye😂😂😆 loye plak rase huhuhu...telan tu ok lg...bau tu adoiii

4y ago

Brand dato alif syukri tu je