Folic acid punca tak lalu makan??

Hai, saya pregnant 8 week.. tp mmg tak lalu makan langsung. Lagi2 nasi. Kalau makan mesti loya nak muntah. Ada kawan bgtau kalau makan folic acid mmg takda selera makan. Sahih ke?? Sebab saya sejak preggy mmg tak stop langsung folic acid ni…

8 Balas

kenapa stop?? bahaya nanti baby xdpt bentuk dgn sempurna. nak ke baby lahir nanti xde tempurung kepala? nanti ad banyak msalah yg xsempurna sb kn xmkan ubat

2y ago

Saya mmg tak stop langsung makan yea.. saya tanya sebab kawan saya yg cakap tu nurse.. tak pasti sebab tu tanya bkn saya stop makan ya sis😅 jgn salah paham