Puting Keluar Cecair.

Hai.. Saya pregnant 22 minggu.. Normal ke kalau da start keluar cecair.. Perlu urut ke cmne?

1 Balas

Normal. Jgn urut. Biar shja. Jgn rnsg puting tersebut. Nty kontraksi akan berlaku. Sy dlu pun wktu mengandung. Dh keluar cecair putih. Smpy bsh baju. Bila bby dh keluar. Automatik nty baby isap ada susu.

4y ago

mff brtanya . kontraksi brlaku tu mcm mne ea klau rnsg puting? mcm sy bru 20 weeks . time tu Picit2 kuar cecairr jernih .