TAHAN SAKIT

Hai.. Saya pregnant 11minggu.. Kini saya dimasukkan ke wad disebabkan melecur kedua2 kaki dan juga peha akibat terkena sup panas dari pressure cooker.. Second degree burn. Disebabkan pregnant.. Doktor hanya bagi panadol biasa untuk tahan sakit..doktor tak bagi ubat lain sebab takut ganggu baby.. Sekarang rasa sakit tu makin kuat.. Ada siapa2 yang ada pengalam sakit mcm ni tak...? Panadol tu tak membantu tu utk kurangkan rasa sakit..

1 Balas

Boleh request ubt lain kuat sikit. Tp biasa dr akan bg panadol je sbb tkut ganggu pregnancy. Tp sakit tu patient je rasa. Mintak je option lain