Czer kali kedua

Hai , saya pernah bersalin czer pada may 2019 , lepas tu may 2023 saya bersalin czer sekali lagi . Saya kan tiap kali tidur bila nak bangun tempat czer tu rasa sakit sangatt . Rasa mcm ada benda cucuk lepas tu jadi kebas . Tapi sakit tu akan hilang . Normal atau tak , sapa ada pengalaman ?

6 Balas

sy pertama kali czer . bersalin mac . masih ada sakit jgk kdg2 dtg . tp jrng la. sbln 2x cmtu kot. mcm pedih tp kejap je dlm 1 minit . rasa menyucuk. igtkn smua org mcm tu . sbb ada tnya kwn brsalin dh 9 bulan pun masih ada rasa sakit dtg kdg2