Mengandung ada pcos

Hai. Saya nak tanya. Saya disahkan hamil 5minggu. Tapi saya ada pcos. Ada effect apa apa ke dekat kandungn saya?

3 Balas

saya pun ada pcos dan alhamdulillah berjaya untuk cuba hamil .. tpi saya x pasti skrang ada lg ke x sbb bila detect pregnant saya ada small cyst pulak dr kata xpe dia x gngu .. apa apa awak jumpa dr okay ? elakkan makanan yang trigged pcos tpi jgn xmkn pula sbb pregnant kan takecare saya doakan awak dan saya baby kuat sihat ♡

8mo ago

Thankyou awak😍😍 semoga kita sama sama dipermudahkan segala urusan😍🤲🏻

Sy ada pcos juga. Alhamdulillah skrg preggy anak ke 2.. Masa pertama haritu sy kena kawal gula...

8mo ago

Semoga dipermudahkan segala urusan

Kena rujuk doktor. Ramai je kwn sy ada pcos dan pregnant.