jantung baby

hai saya nak tanya , saya dah mengandung hampir 3bulan . jadi kandungan 3bulan boleh rasa degupan jantung baby tak ? atau kandungan masih kecil lagi ? just tanya .

6 Balas

Kalau da 3bulan da blh nmpk degupan jantung.. Kalau nk rasa degupan jantung baby xblh.. Just blh nampak melalui scan dgn radio utk tgok degupan jantung baby ok ke x...

5y ago

belum

Sy kalau scan 10w6d boleh nampak heartbeat. Tapi kalau pakai doppler 16w baru nurse dapat cari n dgr. Hehe

Kalau 3 bulan selalu nya dah boleh dgr dah jantung baby

Sudah sis smlm bru sy g t0k 3 bln..

16w baru dapat dengar

dah boleh dah