Belum period selepas berhenti pil perancang Noriday.

Hai, saya nak tanya , saya baru stop pil perancang noriday and saya tak period lagi, memang normal macam tu ke?

4 Balas

Tiada pengalaman begitu Slps 6 bulan menyusu, KK tukar drpd Noriday ke Oralcon. Dlm tempoh penukaran tu, bleeding sy tak teratur sampai ke istihadah. Rupanya sbb baby dah mula makan dan kena tukar pil lain yg sesuai. Dah makan Oralcon, ok dah haid sy.

Hai sis. Nak tanya, macamana cara awak berhenti makan pil Noriday ye? Terus berhenti macamtu ke? Sebab saya lepasni nak merancang sendiri je. Maaf tiba2 tanya kat sini 😅

Iyee sama dgan saya, last stop cucuk perancang bulan 12 bulan tahun lpas, ni bru start period

12mo ago

lama jugak ea. risau. chek ii upt negative 😂

Yes. Memang ambil masa.