Cramp sakit perut

Hai . Saya nak tanya . Normal ke rasa sakit perut dgn cramp perut ? Saya baru 5minggu . Tp bukan kat ari ari . Mohon info . Blom scan lg sbb masih baru . Takde bleeding .

8 Balas

Saya 4weeks 3d, pun ade rasa tak selesa kat bahagian perut. Bukan senggugut. Just rasa tak selesa. Bukan cramp period. Sekejap ok sekejap tak selesa. Aduh. Pastu celah kelangkang macam nak basah je. Normal ke? Camni punya symptoms sampai bila baru tak de? #firstbaby

6mo ago

Congrats sis!