Minum air gula

Hai saya nak tanya hari rabu ni saya kena minum air gula.. Tapi baru harini dgn esok bru jga makan minum air masak bebanyak. Agak agak akan sangkut ke? Risauu nii

2 Balas

awk try minum air barli kosong. nk wangi sikit. ade selera sikit minum tu. time rebus barli letak daun pandan. ikot tekak, nak minum sejuk ke suam ke panas ke. in shaa Allah. saya, mase ank prtama alhamdulillah ok. ank kedua ni x tau la. sbb 19/4, time tu dh raya🤣

tak beri jaminan. if fmly ada history diabetes lebih tinggi risiko sangkut.