kalsium untuk yg tak mnum susu

Hai saya nak tanya ada x ibu ibu yg pernah ambik kalsium tablet..seperti dalam gambar di bawah..atau sapa boleh rekamen kalsium yg ok..tangan kebas kebas nurse ckp kurang kalsium..tapi dokter ckp normal..tapi nak try kalsium la rasa..boleh rekeman

kalsium untuk yg tak mnum susu
2 Balas

banyak jenis kalsium, blackmore pun okay dah. tp,jangan main beli je sbb kalsium dose lain2 ,terlebih dose tak boleh juga. apa2 pun minta nasihat doc or pakar bhg farmasi.

4y ago

Ohh ok..boleh tgok botol vitamin sis beli tu x..kslau x keberatan boleh shere