Hi mommies, nak tanya is it possible pregnant lepas sebulan gugur?

Saya misscarriage 6/4, harini saja nk check sbb rasa tak sedap. Tengok2 naik double line. Adakah possible utk pregnant semula lps sebulan gugur ataupun double line tu hormon2 hcg yg maaih ada waltu gugur haritu?

4 Balas

sama mcm saya sis...bulan 1 gugur..then hjung bln 2 lekat..alhamdulillah. dh scan smua bby pun ok dh ada heartbeat.. sis fikir yg baik2 yaa..doa yg baik2🥰♥️

1y ago

ya betul.. lps hbis bleeding pastu lekat pula next month.. gugur masa 7 weeks

sama cam saya , baru sebulan period then sec month cek naik double line. pergi klinik buat scan ada janin dah

1y ago

Alhamdulillah tahniah. Saya masih in denial lagi. Takut2 pun ada

lps gugur ade buat upt test lgi x? sbb hormon hcg amek masa 4 ke 6minggu nk hilang dri bdn

1y ago

Ada seminggu after, dah tak naik double line masa tu

Boleh je sis . Possible

1y ago

Yeke sis? Mcm mana nk kira week ye sis? Sbb x sempat period lagi lepas gugur