Berat tak naik

Hai saya nak tanya, ada tak susu yg bagi baby cepat berat naik? Anak saya umur 5 bulan, dia akan mnyusu setiap 3jam 4onz .. tp berat naik sikit je.. tinggi 68cm berat 6.4kg ja.. saya dah tukar susu dari lactogen ke dutch baby.. any suggestions?

7 Balas

as long as berat , tinggi dan bmi masih di garisan putih pd graf,it should be ok. naik sikit takpa. jgn tak naik langsung.

4y ago

tapi nurse kat kk suruh bg naik berat lgi.. saya risau kena jumpa pakar..

susu s26 bikin naik berat baby

Anak sy 3bulan..6.5kg full BF

4y ago

Oo..alaa susah sis...

cuba susu dupro sis..

S26

susu dupro

4y ago

tq sis.. saya akan cuba

karihome

4y ago

tak ada