Warded 23/12/22

Hai . Saya mengandung anak yg ketiga . Ada masalah gdm . Doktor ckp kalau sya blum bersalin lagi. 23/12/22 ni saya d suruh serah diri warded dekat hospital . Sesiapa yg pernah warded . Dgn pengalaman masalah gdm . Tlg kongsi sikit 🥺🥺 makin hari makin stress plak memikirkan baby tak kluar lagi . Mana lagi org asyik tanya bila nak bersalin. Ungkit tentang czer 🥲🥲🥲

2 Balas

Saya gdm, tarikh serah diri due 40w should be 12/12 tapi pada 4/12, anak saya gerak kurang. Alang alang doktor induce je sebab saya dah 39w 🤣 saya warded 4/12, anak lahir 6/12 pukul 1.53am

1y ago

ohh baby kurang gerak. smlm baby sya x gerak. sya belai2 bawa bebual begerak juga tp tuh la agak panik juga la sbb tkut nnti ada apa2. konon kalau lepas setengah jam x respon . mmg pergi hospital trus

sy ade kawan. bersalin xleh lebih due sbb ade gdm. sllu akan induce dulu 3 4 kali. klau bukaan still x bertambah n baby dh stress, baru emergency czer.

1y ago

alaaa risau la kalau macam tu. dah la ni firstime kena gdm🥲