Apa kesan kepada ibu hamil?

Hai. Saya dah pregnant 7mggu. Badan rasa lemah tak bermaya & loya. Makan apa segala mesti muntah². Buat masa skrg buku pink x bole nak buka lg. so pantauan kenalah buat sendiri kan. kalau dah muntah² selalu ni efek apa je ye kat ibu yg hamil? risau kdg² fikir diri sendiri tak cukup nutrisi. #firstbaby #firstmom

22 Balas

makan ubat muntah je senang. beli kat farmasi bgtau utk pregnant. terus stop muntah, makan pon selera je. saya xlalu nak layan muntah2, tiap kali pregnant mmg makan ubat je. doktor pon advise makan ubat selagi rasa loya