test guna opk

hai saya dah leat period 3 hari , saje jer test guna opk tup² jdi double lain....ada kemungkinan tak cek upt pun +ve gak ???#firstmom #pleasehelp

test guna opk
13 Balas

opk mmg akn stiasa ada dua line . try laa time tak subur pun , mmg naik dua line .tp dri opk ni neg . masa subur buat opk tak ?? dpo berapa skrg ?? sy masa pregnant ,buat opk. mmg line terang sgt sgt . jd warna merah gelap mcmtu , test upt + . kalau nk thu test je upt . ada line alhamdulillah . kalau tkde line . try je selagi tak priod . insyaallah ada rezeki .