Minum Air Gula Macam Mana?

Hai. Saya dah 6 bulan lebih, tadi ada checkup kandungan 4/11 ni tadi.. So doktor cakap next appointment kena minum air gula? Itu berita buruk atau baik? Normal ke? Anyway saya berat 92kg, baby dalam 8++ gram.. Tak pernah ada sejarah kencing manis atau diabetis. Boleh tahun kenapa? Ini pregnancy pertama, anak sulung. Boleh bantu saya? #pleasehelp #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

2 Balas

Normal sis. Memang kena minum air gula at least sekali semasa pregnancy.