dryper bby boy lepas kencing

Hai, saya baru lepas tukar dryper bby, umur 4 hari. Dan mendapati ada kesan darah sikit macam ini. sesiapa ibu ada facing problem sama kah? Esok nurse akan datang rumah melawat, saya nak tanya ibu ibu di sini dahulu, apa puncanya selalunya. TQ sharing pengalaman ❤

dryper bby boy lepas kencing
1 Balas

Ank sy dlam hri pun ada kuar drh cm tu..bwa g klnik dr kata normal..jd sis x prlu risau sb skit je..lain la law drah ye byk sgt..tu kne bwa hspital trus..

4y ago

doktor hari itu kata sebab hormon haid ibu masuk ke badan bby, lebih kurang mcm tu lah,. hehem