Miscarriage

Hai. Saya baru je keguguran semulajadi. 8 weeks . bby keluar sendiri takda cuci. Doc scan dh kosong . Rahim bersih. Cuma skrg saya period tapi keluar berketul. Normal ke?

1 Balas

Itu bukan period sis.itu org kata darah nifas.yes normal..saya pun bleeding lepas keguguran 6weeks. 1minggu je saya bleeding. Ada org sampai 1bulan.kalau tak silap saya kalau lebih dari 1bulan baru tak normal. Nanti period akan dtg balik.macam saya 3minggu lepas keguguran period dtg balik.ada juga yang tak period2 for months.. salam takziah sis