anak tak nak minum ssu btol

hai say tnye knpe anak say da xnk mnum ssu btol ea...pdhal umrnye bru 1 thun lbih

2 Balas

botol susu ni kne train ke dari bayi..even x minum susu tepung skli pun...sbb bayi akan trbiasa dua² puting , satu mom breast n botol...kalau setahun ni bru nk ajar.. sis boleh kerapkan dia or bagi dia main2 dulu dgn botol ...lama2 dia akan selesa kn diri mngunakkan botol susu

botol susu ni kne train ke dari bayi..even x minum susu tepung skli pun...sbb bayi akan trbiasa dua² puting , satu mom breast n botol...kalau setahun ni bru nk ajar.. sis boleh kerapkan dia or bagi dia main2 dulu dgn botol ...insha allah lama2 dia akan selesa