kegatalan masa hamil

Hai sape ibu2 kt sini yg tgh Hamil gatal kulit satu badan? Sy tgh alami Nye,,gatal Nye sampai tk leh tido,seksa rasanye..?

1 Balas

Samelah kite..rase gatal x hingat. Sampai selalu tido pon x lena. Pagi2 lepas mandi rajin sapu bedak agnesia@econazine kat tempat gatal. Kalau x hilang lagi gatal ni sampai next checkup terpakse la mintak ubat dgn doc #19weeks

4y ago

Aah betol. Selalu sape econazine mcm xde kesan sangat. Sabu agnesia pon sekejap je hilang gatal...