cirit birit

Hai salam,anak sy da 4 hari berak2 ijau cair... Awalnya dia muntah2...lps muntah da redha dlm dua hari smbung pulak berak2...skrg badan ank sy nampak sgt susut... Any tips utk ilang kn penyakit ni... Repeat klinik, asyik ckp x de pape... Pantau sendiri kt uma... Lg 1 ank sy x pemakan sejak setahun yg lepas... Nasi mmg tolak mentah2...#iburunsing

1 Balas

Kalau anak berak dan muntah lebih dari 5x sehari bagus sis pegi hosp. Anak saya muntah berak saya terus bawa ke hosp. Kena warded 2 hari,tambah air lg dlm badannya. Anak saya masa tu umur 8bulan.