mee maggi segera

hai salam, saya baru trimester pertama 9 minggu. boleh ke makan mee maggi? mengidam lain mcm. ke minggu ke berapa boleh makan? ke mmg tak boleh lgsg makan mee maggi sepanjang tempoh kehamilan?#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Boleh je nak makan apa pun. Cuma kena kawal la. Maggi tinggi garam, so kena perpada sebulan sekali tu takpe jee. Sama jugak makanan lain. Yg mana tinggi gula, berkafein, semua kena kawal