Due September 21/9

Hai mommy , Saya sudah bersalin 11/9 🥰 Semoga dipermudahkan urusan bersalin kepada Due September ❤️#firstmom

Due September 21/9
9 Balas

Bestnya alhamdulillah tahniah puan. Selamat berpantang! Saya sama due date dengan puan tapi tu la tanda pun belum turun risau nya doakan saya ye tak sabar nak jumpa baby

8mo ago

boleh pujuk baby awak baru keluar 🥰

sya pn due bln ni juga... apa tanda2 sis nk branak tu ya... sya skng sakit je bagian bwh tu... pastu baby pn kerap mgeras.. first mom so juga... n x tau apa2 ni

Congrats Puan, saya pun due sama puan tapi belum ada tanda lagi, tengah berdebar n tak sabar tunggu anak lahir .. doakan kami juga ya ❤️

tahniah sis, selamat berpantang..🫶🏻sy due 15/9,skg belum bersalin lg ni huhu doakan sy masih menanti tanda ii bersalin ni😅

tahniah slmt bpntg ..sy due 28/9 tnda2 hanya sakit d ari2 je yg lain xde lg..xbslin lg sblm 28hb 27hb kna serah diri gdm on diet..

selamat berpantang sis , saya due 20/9 tapi anak masih seronok dalam ni😅

Alhamdulillah. Tahniah mommy❤️selamat berpantang

kita 17/9 tapi keluar 11/9 jugak mcm puan tahniah...

Tahniahhh. Comel sangat baby ❤️