Sakit/kejang ari ari. 11weeks pregnant.

Mommies ad tak rasa sakit/kejang ari ari 1st trimester? Sy baru masuk 11weeks tapi sakit sgt ari ari mencucuk2.. Sakit pinggang. Dahb1 hari masih x hilang. On off. Air dh byk minum. Xde sakit kat genital.. Nak tanya normal ke? ##firstbaby

2 Balas

normal je sis. sy pun kerap sakit pinggang lagi2 time nk tidur.cuma sakit pd ari2 tu kdg2 trasa. kalau cramp/sakit kuat yg berterusan sampai bleeding mgkn bahaya.