Baby dah tiarap dan angkat punggung

Hai salam. Baby saya baru masuk 4 bulan. Tp dah pandai tiarap sendiri n dah start angkat punggung. Mak mertua saya kata kalau mcm tu ringan. Apa maksudnya ya? Maksudnya baby saya x gemok ke? Berat x cukup ke sbb tu dia cepat tiarap? Edit: kalau ikutkan berat dlm buku anak sy kategori sederhana. X berat sgt n ringan sangat. Masih dlm graf beratnya. N sy akui anak sy x chubby mcm baby2 lain

3 Balas

Hai. Salam. Kalau dalam graf okay. Alhamdulillah okay, mommy.