Sesi Tanya Pakar bersama Dr Florence Wong (Pakar Pediatrik)

Hai pengguna yang dikasihi! Hari ini anda berpeluang untuk bertanyakan apa-apa soalan mengenai DEMAM SELSEMA ATAU SELSEMA. Kami pasti anda mungkin keliru tentang penyakit ini. Jadi, anda boleh menanyakan soalan PERBEZAAN atau bagaimana untuk MENGENAL PASTI simptom & sebagainya. Dr Florence Wong ialah Pakar Pediatrik yang akan aktif berinteraksi dengan anda di app. Tanya soalan pada ruangan komen di bawah! Pakar Perunding kami akan menjawab segala persoalan anda pada hari Jumaat, 12 June 2020 pada pukul 3 petang! Jadi, pastikan anda bertanya apa sahaja soalan yang berkaitan dengan deman atau demam selsema sahaja. Soalan yang tidak berkenaan akan di buang dan pertanyaan selepas pukul 3 petang (Jumaat) berkemungkinan besar tidak akan dijawab

Sesi Tanya Pakar bersama Dr Florence Wong (Pakar Pediatrik)
63 Balas

Hai doktor! Bagaimana nak tahu baby kita selesema ya?

4y ago

Symptom selsema ialah bersin, sakit tekak, hidung tersumbat, batuk dan kadang kala sakit kepala. Jarang pesakit itu ada demam. Simptom selsema akan bertambah parah 2-4 hari sebelum pulih dan sembuh.

Halo dokt , nak tya ini gender bby boy or girl?

4y ago

Hahah ramai tanya soalan tak baca betul2. Paediatric of course utk anak2. Asal doktor je ramai tanya soalan yg luar dari tajuk. Today tajuk is Demam Selsema anak bukan general.

k