Hidung berdarah.

Hai, normal ke hidung berdarah? Dah masuk 4hari hidung mesti akan berdarah.

2 Balas

saya hari tu 3hari kerap berdarah hidung.. mula berdara hidung masa pregnant anak ke 5 (2017).. skrg pregnant anak ke 6 pun kena juga waktu 26w hari tu.. tapi saya terus jumpa doktor pakar hidung.. alhamdulillah doktor pakar hidung cakap cuma perubahan hormon.. urat-urat mengembang ketika mengandung.. tapi apa2 pun saya syorkan pn segera jumpa doktor pakar hidung ya..

Ayooo... tak normal jika lama sangat. silalah jumpa doktor...