Hidung berdarah

Hai mommy semua ,nak tanye..sape2 ade pengalaman hidung berdarah ke ?? Normal ke kadang2 hidung tu berdarah ??

4 Balas

saya sis.. berdarah hidung ketika mengandung pregnant anak no 5 dan sekarang ni anak no 6.. memang selalu kena hidung berdarah.. baru keluar dara dri hidung bukan jumlah yang sedikit darah keluar mengalir macam buka air paip.. 26w hari tu saya ada jumpa doktor pakar hidung untuk cek.. tapi alhamdulillah doktor cakap jangan risau sebab perubahan hormon urat-urat mengembang ketika mengandung.. saya syorkan sis p jumpa doktor jika kerap berdarah ya..

Sama saya sis, awal prgnant dalam week 6 mcm tuu, hidung selalu darah, tapi nasib darah tak meleleh kluar. Kadang2 ddk sja punn tiba2 bau je darah, amik tisu bersih2 kan je.

Hi. Saya pernah alami hidung berdarah. Masa pregnant pun pernah kena. Mungkin sebab suhu panas. Tapi kalau kadang² tu banyak darah yang keluar dah tak normal mommy.

Saya sejak preggo selalu hidung berdarah. Tp cam tompokan2 jela kalau kita lap dgn tisu bukan heavy la sampai efek kerja/aktiviti seharian dab2 je pastu ok