Lampin untuk bby boy

Hai .. normal ke bby boy pakai lampin hjung kepla zakar dia kemerahan n mcm bengkak sikit? sakit ke?mak saya kata klau bby boy time pkai lmpin kena parking atas😅.. masalahnya dia selalu bocor klau ke atas .. and sy trun kn zakar dia bru settle masalah tp jd mcm tu pulk.. ibu2 buat mcm mna ya?

1 Balas

sis jpe doc bg thu mslh hdpi bby sis😅dan cara pakai lmpin bird2 bby tu parking ke bwh sis😜bkn kt ats..bwh x bcor..kalau ats mmg bocor..sbb bby boy kcg ikut kdudkan parkg😅cara sis mmg btul..😊