Buah zakar baby besar sebelah

Salam hai mommy. Ada tak baby boy mommy yg buah zakar besar sebelah? Boleh share pengalaman. Baby boy saya 44 hari, perasan mcm buah zakar dia besar sebelah kanan. Risau pulak 😖

8 Balas

sama dengan anak saya dulu masa baby , doc cakap hernia ke apa macamtu . hampir refer utk operation , tapi doc cakap tunggu sampai anak umur 2 tahun , lepas umur anak 2 tahun dia okay dah . skrg anak dah 4 tahun . alhamdulillah dah okay .

Sama mcm anak saya dulu. Rujuk dgn pakar depa kata testis dia x turun dlm kantung. Pastu doktor suruh follow up sampai umur dia 2 tahun. Alhamdulillah lepas tu dah ok, benda tu turun sendiri. Sekarang anak 3 tahun ++

ank sy dulu pun mcm ni jg..mil layur daun sireh pastu sapu myk msk sikit kat daun sireh tu,tampal kat telur ank sy tu..buat dlm seminggu jg la, Alhamdulilah elok sama bsr dah telurnya,ni petua org dulu2..

sama macam anak saya dulu. dalam pantang besar sebelah habis je pantang terus normal . yang penting hari2 tuam dia dengan tungku pagi dan petang lepas mandi. buat dalam 15 min gitu

mcm ank sye dlu, besar sblah tp takdekla bsar mana. now dh 8m size normal je. takdek bsar sblah dah. tp kalau sis ragu2 blh bgthu nurse nnt chcukp

Tanya misi sis, takut hernia. Ada tuam dgn tungku bby x nunai dia.. Cuba tuam nunai dia.

Simptom hernia. Dah refer doktor?

Cuba tuam dekat tempat yg besar tu…